Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

20.000 Kilo Daging Lembu Palsu Disita Di Xian

Monday, September 16, 2013 ·


Polis di Xian, provinsi Shaanxi telah merampas lebih daripada 20,000 kg daging lembu palsu dibuat dari daging babi dan diperlakukan dengan bahan kimia, laporan JRJ.

Daging babi diperlakukan dengan bahan kimia, termasuk lilin parafin dan garam Industri, membuatnya kelihatan seperti daging lembu. Kilang terjual lebih daripada 1,500 kg daging lembu palsu untuk pasaran tempatan di sekitar 25-33 yuan per kilo.

Enam bengkel menghasilkan 'lembu' telah ditutup dan daging disita sebagai bukti.Berita itu akan datang sebagai perhatian khusus bagi komuniti Muslim besar Xi'an, yang mungkin telah membeli beberapa jelas non-halal daging lembu.
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.