Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Wanita Membunuh Suami, Memasak Mayat

Monday, September 16, 2013 ·


Seorang wanita Anhui, bermarga Zheng, mendapati bahawa suaminya telah menyalahgunakan putrinya, dan segera terbius, disiksa, kelaparan, dan membunuhnya. Dalam usaha untuk menutupi jejaknya, Zheng membeli pressure cooker, potong dadu lelaki atas, dan direbus sisa.

Zheng akhirnya dikalahkan oleh tekanan psikologi yang datang dengan wilayah orang lain dibunuh, hacking mereka keping, dan membuat rebus pendera kanak-kanak. Satu bulan selepas tindakan, ia menyerah diri kepada polis.

GBTimes laporan: Zheng membius suaminya dengan pil tidur dan mengikatnya di garaj mereka di mana dia disiksa Liu oleh memukulinya dengan sekop dan pemutar skru. Lelaki itu juga diberikan tidak ada makanan atau air. Selepas tiga hari penyiksaan, Liu meninggal.Zheng kemudian membeli gergaji, dan pressure cooker untuk menutupi jejaknya. Dia dipotong-potong lalu direbus mayat itu. Hal itu tidak disebutkan bagaimana dia menyingkirkan suaminya tetap dimasak.

Setelah mengurus bukti, dia berbohong bahawa Liu telah pergi ke Hefei ke doktor.
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.