Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Lelaki Bertukar Jadi Hijau Kerana Makan Terlalu Banyak Siput Sungai

Monday, September 16, 2013 ·


Seorang lelaki telah dimasukkan ke hospital di wilayah Guizhou selepas kulit dan mata bertukar hijau, hasilnya jelas 'makan-siput sungai setiap hari.' Lelaki itu telah menguncup cacing pipih hati, jangkitan parasit yang jarang berlaku yang menyebabkan, antara lain, kehijauan

Ia seolah-olah jangkitan parasit bawaan air adalah lebih biasa di kalangan orang-orang yang pesta minum-minum-makan binatang secara rawak dari sungai. Lelaki itu telah pun dikeluarkan dari hospital, dan kini badan berwarna hijau seperti hulk. - Shanghai News0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.