Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Isu Elektrik Naik,Staf Maybank Berikan Komen Lucah

Thursday, December 19, 2013 ·Komen lucαh di atas adalah dari blog Mazidul Akmal, bagaimana seorang staf Maybank yang begitu ‘baik’ cara berbahasanya mempertahankan kerajaan akibat kenaikan tarif elektrik.
Mazidul menjelaskan komen tersebut dari staff Maybank yang bernama Rafidah Othman, komen tersebut telah dipadam setelah identitinya terdedah. Mazidul turut menyebut nama suami kepada Rafidah kakitangan Tenaga Nasional Berhad dan cuba menghubungi suaminya tetapi tiada balasan setakat ini.Email juga telah dihantar oleh Mazidul kepada Rafidah berkaitan komen di atas.

Nak pertahankan kerajaan juga perlu jadi cerdik!

Sumber0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.