Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

6 Gambar "Skandal" Wakil Rakyat Meraba Dalam Dewan Parlimen

Saturday, January 11, 2014 ·

Ahli Parlimen Meraba Payudara Wanita, berita, moral ahli parlimen

Menyelam sambil minum air..Apapun peribahasa yang di gunakan menunjukkan betapa rendahnya moral ahli parlimen ini..betapa ruginya rakyat yang memilih mereka duduk di parlimen mewakili mereka.......

Aakj ; sebenarnya yang paling teruk..Wakil Rakyat yang tidak jalankan tugas yang d amanahkan..masa sebelum pemilihan kan main buka mulut..lepas dapat jadi Menteri..hilang entah kemana suara itu !!


sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.