Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

KERAJAAN MALAYSIA AKAN HARAMKAN PEMAKAIAN TUDUNG DI IPTA & IPTS TERMASUK SEKOLAH .

Saturday, January 11, 2014 ·

Ape Dah Jadi Dengan Malaysia ? Lepas Naikkan Harga Barang , Lepas tu Mengharamkan Wanita Memakai Tudung . Whats Goin On ?


KERAJAAN MALAYSIA AKAN HARAMKAN PEMAKAIAN TUDUNG DI IPTA & IPTS TERMASUK SEKOLAH .

Pihak Menteri Juga Sudah Mengeluarkan Notis Bagi Pengharaman Pemakaian Tudung Ini Di Semua IPTA Dan IPTS Dan Juga Akan Menghantar Notis Ini Ke Sekolah-Sekolah . Pihak Menteri Juga Telah Menyenaraikan Beberapa Jenis Tudung Yang Haram Dipakai Sewaktu Berada Di Dalam Sekolah Ataupun Kawasan Kampus . Antara Jenis Tudung Yang Tidak Boleh Dipakai Ialah :
1-TUDUNG SAJI .
2-TUDUNG PERIUK .
3-TUDUNG BOTOL .
4-TUDUNG CAT .

Eh ? Jangan Buat Muka , Aku Pun Terkena Lah! 
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.