Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Gangster India mengamuk lagi Di Shah Alam

Sunday, January 5, 2014 ·


Kejadian amukkan berlaku di Flat PKNS Seksyen 7, Shah Alam pada jam 0115, 4 Januari 2014. Suspek lelaki berbangsa India seramai 3 orang menaiki Satria berwarna kuning bernombor plat WND 2980.

Anggaran dalam 15-20 buah kereta sekitar flat berkenaan telah dirosakkan seperti dipecahkan cermin dan ditendang sehingga kemek.Selain itu, suspek juga mengugut kearah penduduk dengan menjerit "Siapa gengster turun" dan berkata kesat. Disertakan gambar dilokasi kejadian.

Terima Kasih. (minta dirahsiakan pengirim) - sumber0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.