Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Video Adik Beradik Sanggup Bergaduh Kerana Kekasih Tersebar

Monday, January 6, 2014 ·

Video adik beradik gaduh kerana kekasih telah tersebar di internet. Sebuah rakaman pergaduhan yang melibatkan antara tiga orang beradik dipercayai dimuat naik pada 26 Mei 2013 lalu dan kini telah mendapat perhatian umum di laman sosial. Video yang berdurasi sepanjang 4 minit dan 33 saat itu memaparkan tiga orang remaja yang mempunyai talian darah telah bergaduh sesama sendiri. 

Lebih teruk apabila insiden itu bertukar ganas dan menyebabkan salah seorang daripada mereka mengalami pendarahan di bahagian kepala. Dari awal hingga akhir rakaman itu juga, turut kedengaran suara si ibu merayu agar anaknya menghentikan perbalahan tersebut namun tidak diendah. Pada masa yang sama, pergaduhan ini telah dirakam oleh adik perempuan mereka yang turut berada ditempat kejadian.
Video Adik Beradik Gaduh Kerana Kekasih Tersebar
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.